Vjeruj - HRVATSKA Katolička društvena mreža

NetBIT

Administrator
Član osoblja
17 Listopad 2022
17
8
3
Osijek
netbit.hr
S obzirom da je ovdje veliki broj roditelja u vjeri, biti ću slobodan predstaviti vam (iako mislim da većina zna ;)) našu drugu mrežu vjeruj.com na kojoj intenzivno radimo. Imali smo veliki pomak u dizajnu i mogućnostima aplikacije i još nije do kraja sve završeno što se tiče sadržaja, ali vratiti ćemo i sav "stari" sadržaj.

Slijedi copy&paste sa web sjedišta Vjeruj - O nama, da ne mislite da sam ovo sve sada pisao :sleep:
Ako još niste sigurno vam neće biti teško registrirati se i tamo. Uvijek ima nešto zanimljivo za pročitati pa skoknite do https://vjeruj.com

Hvaljen Isus i Marija!!!​

Kažu da je najteže početi prvu rečenicu. Evo, led je razbijen.
Dakle, željeli bismo Vam, dragi posjetitelji, predstaviti otvorenu društvenu mrežu kojoj je namjera u ovom sve otuđenijem svijetu barem virtualno ujediniti i učvrstiti našu zajedničku vjeru kroz tzv. online druženje.

Primijetili smo kako se obično nakon mise svi nekako raspršimo svojim domovima. Čekamo ponovni susret u Crkvi sa prijateljima, poznanicima ili čak rodbinom, a unutar tog "međuvremena" izostaje druženje, razgovor, podrška. Nadamo se kako ćete prepoznati kvalitetu ove platforme te svojim učlanjenjem nadoknaditi svima nam potrebnu utjehu kada nam je ona neophodna. Barem od novih sklopljenih prijateljstava, povezivanja sa postojećim prijateljima ili rodbinom koja možda živi daleko od vas.

Ne donosimo ništa novoga, niti revolucionarnoga ovime što radimo i što želimo postići.
Ne ulazeći u probleme prestanka rada neki sličnih web mjesta pokrenutih tijekom proteklih vremena, možete biti sigurni u slijedeće:

  1. NIKADA nećete morati plaćati članstvo.
  2. NIKADA vas nećemo tražiti niti jednu kunu donacija.
  3. NIKADA od vas nećemo tražiti povjerljive informacije.
  4. NIKADA nećemo iskorištavati vaše i naše slabosti.
  5. NIKADA nećemo dijeliti informacije vašeg članstva radi dobiti.
  6. ZAVIJEK će za članove sve biti besplatno na našoj društvenoj mreži.
Mi ne tražimo donacije, dotacije, milodare, financiranje za održavanje, programiranje ili bilo koji oblik stjecanja materijalnih dobara. Za rad mreže brine se skupina volontera te tvrtka NetBIT.hr koja se zauzela i osigurala internetski poslužitelj, internet domenu, programiranje i održavanje sustava.

Društvena mreža Vjeruj temeljena je na Svetom Pismu. Smatramo da je Biblija neiscrpni izvor sadržaja. U sadržaju koji objavljuju administratori najčešće se nalaze isječci, citati, psalmi, evanđelja ili cjelodnevna liturgijska čitanja. Naravno, objavljujemo i svece, molitve, devetnice te sav nauk i praksu koju je prihvatila i odobrila Katolička Crva i Sveta Stolica. Česte su objave članova sa svojim iskustvima, svjedočanstvima ili poučnim člancima.

NE OBJAVLJUJEMO neprovjerene vijesti i članke koji imaju za svrhu navoditi čitatelje na klikanje naslova. (Clickbait = Clickbait je izraz pejorativnog karaktera, kojim se opisuju senzacionalistički naslovi članaka koji čitateljima web portala navodno nude ekskluzivan ili nesvakidašnji sadržaj.)). Ukoliko želite takav sadržaj, na krivom ste mjestu. Administratori zadržavaju pravo s obavijesti ili bez obrisati takav sadržaj.

Sve što želimo od Vas je da svojim članstvom doprinesete radu kako bismo svi zajedno uživali u tekstovima, člancima, fotogalerijama ili video sadržajima. Vaše članstvo bez pojašnjavanja možete prekinuti u bilo kojem trenutku. Možete odabrati koje informacije o vama mogu vidjeti drugi članovi. Kada vam dosadi jednostavno na određeni period stavite svoj profil da bude nevidljiv. Sve je na vama. Možete objavljivati video, zvučne zapise, pisati članke, dodavati mjesta i događaje, fotografije i opise svetišta, svetih mjesta, crkvi. Možete objavljivati sve što je u skladu s naukom Katoličke Crkve.
 
  • Super
Reakcije: Kika