Opća bolnica Vukovar

Kika

Član
30 Srpanj 2023
41
30
18
Moje kratko iskustvo iz vukovarskog rodilišta:

Došla sam s trudovima na cca 5 minuta, šetala sam ispred bolnice još nekih sat vremena pa onda ušla u rodilište. Nije sve bilo idealno, odnosno kako sam si ja zamislila da porod treba ići, ali mogu reći da su mi većinu stvara koje sam navela u planu poroda ispoštovali, htjela sam porod bez nepotrebnih intervencija, tako da nisam bila rezana niti su mi naskakali na trbuh, nisam ni popucala, iako sam rađala na leđima što mi se poslije pokazalo kao pogreška jer me trtica boljela idućih mjesec dana. Vodennjak mi je sam pukao, ali su ga oni probušili do kraja, što mi je bilo bezveze, ali ajde.. I pupčanu vrpcu su rekli da je otpulsirala, iako mislim da nije, ali u tom trenutku nisam to registrirala jer mi je beba bila u naručju :love:
Dakle, kad sam ušla u bolnicu, nakon pregleda sam se presvukla u spavaćicu, otpratili su me u sobu gdje sam se istuširala i odrađivala trudove. S obzirom da sam bila u mogućnosti radit što sam htjela, trudove sam odradila na krevetu četveronoške, što mi je sigrno pomoglo da se brže otvorim i prpiremim za porod.

Što se tiče osoblja, nemam zamjerki, svi su bili ok, neki malo oštriji, ali zaista svi ljubazni. Na odjelu babinjača su svi bili ljubazni. Bolnica je super, dvije žene u jednoj sobi s kupaonicom. Nema wc papira pa nosite sa sobom, a ostalo manje više ok.
 
  • Sviđa mi se
Reakcije: Dario